Ondanks de digitale wereld waarin wij ons vandaag de dag bevinden, wordt er door veel organisaties en verenigingen altijd nog gebruik gemaakt van fysieke documenten. Optima Projectservice verheugd zich op het feit dat wij samenwerken met een van grootste drukkerijen van Nederland binnen de grafische markt.
Een nieuwe huisstijl, een folder- of brochurelijn, formulieren in allerlei soorten en maten, visitekaartjes, briefpapier of enveloppen. De soorten drukwerk waarvoor u bij ons terecht kunt is bijna onuitputtelijk.
Om uw drukwerk en formulieren te produceren heeft onze partner een breed machinepark ter beschikking. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld meerdere kleuren in één drukgang aan te brengen. In rotatie offset tot en met 5 kleuren, in plano-offset tot en met 4 kleuren. Naast offset drukwerk bestaat er bij onze partner ook een afdeling digitaal drukken voor alle digitale producties. Deze productiemethode is uitermate geschikt voor kleinere oplagen en bijvoorbeeld gepersonaliseerd drukwerk. Mede door de uitwisselbaarheid van de machines is flexibiliteit gegarandeerd.
Prepress en afwerking worden in eigen huis verzorgd. Hierdoor zijn wij in staat uw producten efficiënt en op een kwalitatief hoog niveau te produceren. Hierbij wordt er ook gebruik gemaakt van de technieken die internet biedt. 
Is uw interesse gewekt voor bovenstaande mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij uw persoonlijke wensen kunnen bespreken.