Optima Projectservice werkt samen met een leverancier die aangesloten is bij een organisatie die opereert op zowel de Europese alsmede op de Internationale markt. Door deze samenwerking kunnen wij U, als relatie een breed scala aan producten leveren tegen zeer scherpe prijzen.

De kracht van onze partner 
De organisatie is een sterke commerciële organisatie en beschikt over ruim 100 winkels in Nederland. De zelfstandigheid van de winkelondernemers is één van de beste wapens in de huidige concurrentiestrijd. Waarbij voortdurend bewezen wordt dat een goed georganiseerde samenwerking vruchten afwerpt. De winkelformule draagt duidelijk het beeld uit van een vakspeciaalzaak. Er is een zeer ruime keuze van alle vooraanstaande merken en iedere relatie/afnemer krijgt altijd deskundig advies, een perfecte service en uitstekende garanties. 
Een duidelijke formule
Het onderscheid van de winkelketen in de markt van elektronische artikelen is een duidelijk en herkenbaar beeld van betrouwbaarheid en deskundigheid op het gebied van prijs, assortimentskeuze, garantie en service.
Ook internationaal sterk
De organisatie waarbij onze leverancier aangesloten, is op dit moment in vijftien Europese landen, VS, Canada en Australië vertegenwoordigd. De organisatie is dus volledig in staat om in te spelen op een Europa zonder grenzen. Voor de klant betekent dit dat zij in vrijwel alle Europese landen kan profiteren van de service, garantie en het vakmanschap van de winkel ondernemer, ongeacht in welk land zij haar aankopen heeft gedaan. Voor de ondernemers betekent dit een partnership met internationale contacten en de vele bijbehorende mogelijkheden.
Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om u wensen kenbaar te maken. Wij helpen u graag verder!