Projectinrichting

Dagelijks kunnen kiezen uit meer dan 40.000 producten om werken elke dag leuker, makkelijker, veiliger en succesvoller te maken? Dat kan als u voor samenwerking met Optima Projectservice kiest! 
Optima Projectservice werkt samen met twee grote organisaties die een vooraanstaande positie innemen op de Nederlandse en Europese markt waar het gaat om het leveren van hoogwaardige oplossingen voor kantoor, kantine, receptie, werkplaats, magazijn en buitenterrein. Hierdoor kunnen wij u een breed scala aan producten leveren tegen zeer scherpe prijzen. Van intern transport & opslag, kantoorartikelen, afvalverwerking, gereedschap tot milieu, schoonmaak en persoonlijke veiligheid het is allemaal mogelijk!
Kennis over de hele lijn
Wij bieden onze klanten individuele en hoogwaardige oplossingen voor kantoor, werkplaats, magazijn en buitenterrein. Maak gebruik van onze ervaring en ons veelzijdige, uit 40.000 producten bestaande assortiment. Alles uit één hand, gecombineerd met vakkundig advies en grote marktkennis. De medewerkers van onze partners zorgen voor een vlotte verwerking van uw order. Bovendien bespaart onze ervaren klantenservice u tijd en geld. 
Kantoormeubilair
Uitzonderlijke belastbaarheid, hoge functionaliteit en talrijke uitbreidingsmogelijkheden. Dit geldt allemaal voor onze kantoorinrichting. Daarbij bieden wij u ook aantrekkelijk, innovatief design en oneindige combinatie-mogelijkheden. Ook op kantoor kunt u vertrouwen op onze zorgvuldige planning, productie en montage. Ons kantoormeubelassortiment is aangevuld met afzonderlijke producten van andere fabrikanten. Feit blijft dat voor welk meubilair u ook kiest: onze jarenlange ervaring en vlotte service zorgen er voor dat u tevreden bent en blijft. 
Magazijn en werkplaats
Samen met onze partners denken wij met u mee om uw werkomgeving efficient en veilig in te richten. Daarom leveren wij alles wat u nodig heeft voor uw magazijn en werkplaats. Denk aan magazijnstellingen en stapelbakken, maar ook steekwagens, gereedschappen, ladders en alle andere benodigdheden voor de inrichting van uw magazijn en werkplaats. Wij leveren uw magazijn en werkplaatsinrichting snel en tegen de laageste prijs. U kunt bovendien rekenen op minimaal 3 jaar garantie op veel artikelen binnen ons assortiment.
Kantoorartikelen in overvloed
Naast eersteklas en functionele bedrijfs- en kantoorinrichting bieden wij u ook een grote hoeveelheid kantoorgebruiksartikelen aan. U vindt in ons assortiment o.a. een groot aanbod bekende merkproducten evenals hoogwaardige producten van eigen fabricaat met uiterst voordelige prijzen. Onze klantenservice begeleidt u voor, tijdens en na uw bestelling.
Europees samenwerkingsverband
Uw onderneming kan grenzeloos genieten van de kennis en kwaliteit van het Europees samenwerkingsverband van onze partners. Zij zijn vertegenwoordigd in 19 Europese landen en beschikken over een eigen internationale inkooporganisatie.

Nieuwsgierig geworden?  Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij u verder kunnen informeren over de mogelijkheden!