Waar zouden wij zijn zonder logistieke dienstverlening? 
 
Daarom is Optima Projectservice enorm trots op de samenwerking met onze logistieke partner. In korte tijd heeft onze logistieke partner zich ontwikkeld tot een dienstverlener op het gebied van hoogwaardige transportdiensten, met specialisatie in de zorglogistiek. Onze partner staat garant voor ondernemerschap, kwaliteit, vakmanschap, innovatieve ideeën en veel enthousiasme op het gebied van transport en logistiek.
Zo worden onze klanten kwaliteit, flexibiliteit, een hoge leverbetrouwbaarheid en oplossingen voor vervoer en opslag van onder andere tijdkritische en hoogwaardige producten geboden. Onze partner is de ketenregisseur die beschikt over een groot netwerk van samenwerkende logistieke bedrijven.
Daarnaast beschikt onze partner over een eigen opslagruimte en een gevarieerd wagenpark van kleine bestelauto tot en met trekker-opleggercombinaties. Hierdoor is het mogelijk om de klanten een totaal logistiek pakket aan te bieden. Onze partner staat voor korte communicatielijnen, geen bovenmatige doorberekening van te hoge overheadkosten en een snelle service waarin de klant altijd centraal staat. Vanuit de centrale ligging van haar locatie kan heel Nederland binnen twee uur bediend worden.
Het team van onze logistieke partner bestaat uit gedreven en ervaren medewerkers die er op gericht zijn onze klanten te ontzorgen. Het personeel is essentieel voor het leveren van goede kwaliteit aan onze klanten en worden daar dan ook op geselecteerd.De medewerkers hebben allemaal een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overlegd. Ze zijn bovendien in het bezit van de juiste diploma’s en certificaten en worden regelmatig bijgeschoold.

Kortom, zij ontzorgen uw logistiek!
 
Heeft u verder nog vragen of heeft u belangstelling voor deze dienstverlening, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.