De reclame blokken van televisie en radio kennen wij allemaal, maar er zijn natuurlijk genoeg andere mogelijkheden om uw organisatie of vereniging te promoten. 
Het doel van Optima Projectservice is om organisaties of verenigingen te helpen zichtbaar te worden met duidelijke signing. Samen met onze partner denken wij graag met u mee als het gaat om passende oplossingen voor uw reclame-uitingen. Naast vlaggen en reclameborden, voorzien van uw bedrijfslogo, behoort ook belettering van bijvoorbeeld uw bedrijfsauto(s) tot de mogelijkheden. Maar wij doen meer. Maak een keuze uit het omvangrijke assortiment decoratieve folies en geef uw bedrijfspand of clubhuis net dat beetje extra.
Wij beschikken uitsluitend over enthousiaste vakmensen: waarbij de klant altijd centraal. Op basis van uw vraag bieden zij u altijd een advies op maat. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige producten tegen aantrekkelijke prijzen.

In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag de mogelijkheden voor uw organisatie of vereniging. Neemt u contact met ons op?